Seriale ce vor reveni pe ecrane in primavara

Primavara anului 2018 ne va aduce o multime de seriale noi dar si sezoane ale unor seriale care au deja milioane de fani. Game of Thrones nu se afla din pacate printre serialele care ne vor aduce un nou sezon. Sezonul opt ar putea sa apara abia anul viitor. In perioada martie – mai vom putea vedea insa cateva seriale noi precum Alex Inc, The Crossing sau Rise. Mai jos vom enumera sase seriale consacrate deja, care vor reveni cu noi sezoane in primavara ce va urma. Majoritatea vor aparea in a doua jumatate a lunii aprilie, in perioada in care eram obisnuiti sa apara GoT.

Westworld va reveni cu al doilea sezon pe 22 aprilie, dupa o pauza de mai mult de un an. Primul sezon a fost primit extrem de bine de public, iar urmatorul va putea fi vazut, de asemenea pe HBO, dar nu stim ziua exacta cand va avea premiera in Romania. Trei zile mai tarziu, pe 25 aprilie, The Handmaid`s Tale va reveni cu al doilea sezon. In serialul joaca actori precum Elisabeth Moss sau Alexis Bledel. Si acest serial poate fi vazut pe HBO.

The Originals, unul dintre cele mai indragite seriale cu vampiri, ne va aduce sezonul cinci pe 20 aprilie. La fel ca sezonul precedent, el va avea tot 13 episoade. Tot cu sezonul cinci, dar pe 24 aprilie, va reveni si The 100, un serial la fel de indragit precum The Original, avand cam acelasi public.

Iesim din zona fanteziei si intram in cea a misterului, crimei si dramei. Elementary, cu Lucy Li si Aidan Quinn, va reveni cu al saselea sezon pe 30 aprilie. Code Black va reveni pe micile ecrane cu al treilea sezon pe 2 mai. Eroii din LA County Hospital se vor lupta din nou sa salveze vieti.

Recommended For You