Patru criterii pentru a alege un costum de baie ieftin si de calitate

A cumpara ceva ieftin nu inseamna neaparat a cumpara ceva de proasta calitate. E adevarat ca exista sanse sa se intample asta, la fel cum se poate intamlpa sa cumparam ceva scump dar de proasta calitate. Ceea ce incerc sa spun e ca atunci cand cautam lucruri de calitate nu trebuie sa ne ghidam doar dupa pret. Spre exemplu, putem cumpara costume de baie ieftine si de calitate.

Daca va intrebati cum puteti cumpara costume de baie ieftine si de calitate, raspunsul ar fi ca trebuie sa tineti cont de cateva criterii. Acestea nu sunt esentiale insa sunt importante si uneori pot face diferenta.

Un prim criteriu in alegerea costumului de baie ieftin si de calitate este perioada in care este cumparat. In plin sezon estival sau cu putin timp inainte de a incepe acesta, in general, toate costumele de baie sunt mai scumpe, indiferent ca sunt de calitate mai slaba sau mai buna. Spre finalul sezonului estival sau la sfarsitul lui se pot gasi cele mai bune preturi, insa cele de calitate mai buna sunt aproape vandute.

Poate cea mai buna perioada pentru a cumpara un costum de baie ieftin si de calitate este primavara, cand apar primele stocuri de costume de baie. In aceasta perioada cererea este mai mica, iar magazinele pot ajunge la un moment dat la concluzia ca e o decizie mai buna sa scape de o parte dintre stocuri pentru a aduce alte tipuri de articole vestimentare care se vand mai bine, astfel ca reduc preturile la costumele de baie.

Un al doilea criteriu in alegerea unui costum de baie ieftin si de calitate este producatorul. Producatorii recunoscuti au preturi peste media pietei insa exista o serie de producatori intrati recent pe piata si care au ambitia de a de ajunge in top, macar regional. Acestia incearca sa ofere cel mai bun raport calitate-pret. Prin producatori recent intrati pe piata nu trebuie sa intelegem un producator aparut peste noapte ci unul mai putin cunoscut, aparut in ultimii ani. E important sa aiba un capital care sa ii ofere stabilitate pentru ca fara aceasta nu isi permite sa ofere calitate, fara ca acest lucru sa fie o regula.

Trend-ul poate fi al treilea criteriu in alegerea unor costume de baie ieftine si de calitate. Cele care sunt in voga se vand repede, indiferent de calitatea acestora. Cele mai putin in voga raman de multe ori in rafturile magazinelor, inclusiv cele de o calitatea mai buna. Pentru a scapa de ele, comerciantii sunt nevoiti sa reduca preturile.

Un ultim criteriu in alegerea unor costume de baie ieftine si de calitate este locul de unde sunt cumparate si nu ma refer la magazin ci la competitia locala dintre comercianti. Spre exemplu, daca langa o plaja sau un strand exista un singur vanzator pe o raza de cativa kilometri, acesta va avea aproape intotdeauna costume de baie la preturi ridicate, indiferent de calitatea lor. Cu cat sunt mai multi comercianti in apropiere, cu atat pretul unui costum de baie va fi mai apropiat de pretul producatorului.

Recommended For You