Cum iti poti mari sanii in mod natural

Majoritatea femeilor vor sa aiba sani mari, rotunzi si fermi. In timp ce unele femei sunt in mod natural binecuvantate cu sani mari si fermi, exista si multe altele care sunt constiente de dimensiunea redusa a sanilor lor. In timpul pubertatii, sanii raspund la schimbarile hormonale din organism si incep sa se dezvolte. Estrogenul si progesteronul sunt cei doi hormoni care joaca un rol cheie in dezvoltarea acestora.

Daca doriti sa va mariti sanii pe calea naturala, exista unele exercitii si remedii care va pot ajuta in acest sens. Iata cateva exemple:

– anumite exercitii, cum ar fi flotarile, flotari de perete, prese pe banc, prese pe piept si comprimari pe piept pot ajuta la marirea sanilor. Aceste exercitii implica miscarea bratelor si a umerilor, ceea ce va mari tonusul tesuturilor pielii si musculare in si in jurul zonei sanului. Aceste exercitii vor face sanii mai fermi si mai mari. Practicati aceste exercitii zilnic, timp de cel putin 30 de minute.

– masajul regulat al sanilor poate creste marimea acestora. Masajul ajuta in doua moduri. In primul rand, creste circulatia sanguina, iar in al doilea rand, ajuta la intinderea tesuturilor facand sanii sa apara mai mari si mai fermi. Folositi uleiuri naturale, cum ar fi uleiul de masline sau uleiul de migdale pentru masaj. Se freaca uleiul intre palme timp de doua pana la trei minute pentru a genera caldura. Se pun mainile pe sanii si se maseaza spre interior in directie circulara. Faceti un minim de 100 pana la 300 rotatii circulare dimineata si repetati procedeul seara. Urmati acest remediu de doua ori pe zi, timp de una sau doua luni, pentru a obtine rezultate pozitive.

– trifoiul rosu contine patru fitoestrogeni care pot ajuta la cresterea marimii sanilor in mod natural. Adaugati una sau doua lingurite de flori de trifoi rosu uscate la o cana de apa fierbinte. Lasati la macerat timp de 30 de minute. Se strecoara si se bea acest ceai de doua sau de trei ori pe zi. Urmati acest remediu cateva luni pentru a obtine rezultatul dorit.

Recommended For You