Lumea senzațiilor ca lume a masajelor erotice

Masajele erotice și senzuale împărtășesc cu masajele tantrice interesul, puterea și chiar arta senzațiilor. Este lumea magică a percepțiilor extraordinare, a sentimentelor speciale și a senzațiilor profunde care îl încântă pe oricine care are parte de experiența masajului.

Intrarea în lumea masajului înseamnă, în același timp, intrarea într-o lume foarte diferită unde cele care o guvernează sunt senzațiile delicioase și plăcerea intensă. Ca o diferență față de alte tipuri de masaj, de exemplu față de masajele terapeutice, cele erotice și senzuale accentuează mult mai mult senzațiile apărute pe parcursul întregii sesiuni. Acolo, în masajul terapeutic, accentul este pus pe efectele determinate în mușchi sau în meridianele energetice, dacă vorbim de masajul taoist, de exemplu și senzațiile resimțite aici sunt doar o parte din ceea ce oaspetele poate percepe. Dar în masajul erotic, la fel ca și în masajul tantric, oaspetele se concentrează mai mult pe senzațiile apărute. Specificul acestor tipuri de masaj este plăcerea, starea de bine obținută prin creșterea plăcerii și a încântării și ele se exprimă cel mai mult prin senzații.

Diferite tipuri de senzații apărute pe întreaga sesiune a masajului erotic
Senzațiile din masajele erotice și cele tantra sunt tributare manevrelor și tehnicilor folosite. Când partea de relaxare dintr-un masaj încântă oaspetele prin puterea sa de a lua toate stresurile și de a detensiona mușchii, senzațiile sunt mult mai asemănătoare cu cele resimțite într-un masaj terapeutic. Impactul relaxării este cel mai puternic în acest moment. Dar când, de exemplu, maseuza își începe manevrele de body-to-body sau atingerile senzuale pe tot trupul celui ce beneficiază de masaj, atunci apare o cu totul altă lume a senzațiilor în care intră el în acel moment. Percepțiile de acum se datorează fluxului energiilor erotice, senzualității care umple, treptat, trupul oaspetelui până la cea mai mică fibră și deliciilor care îi cuprind întregul trup. Acum ele ating maximul, au cea mai mare forță și, în același timp, sunt cele mai dezirabile din întregul masaj.

Dar mai există și alte tipuri de senzații, nu doar cele care provin din relaxare și din senzualitate. Maseuza cunoaște și puterea calmării minții oaspetelui, forța păcii aduse în inima sa și cea de a intra în contact cu aspecte mai profunde ale ființei sale. Așa cum ne învață filozofia tantrică, relaxarea este doar primul pas pentru a intra în stări mai profunde și, din acest punct de vedere, pacea interioară care se poate obține prin masajele tantrice sau erotice sunt facilitate de relaxare. Sentimentele care apar când oaspetele experimentează nemișcarea interioară și stările de calm profund sunt mult mai mult decât doar simple senzații. Sunt mai profunde și durează mai mult.

Oaspetele se îmbăiază într-o mulțime de senzații
Senzațiile apărute într-un masaj erotic pot să îl încânte foarte mult pe oaspete, chiar dacă vine pentru prima oară la un masaj erotic. Și pe măsură ce masajul se derulează în continuare, sau chiar în cazul în care se reîntoarce pentru o altă sesiune de masaj, el va descoperi noi senzații și plăceri, ce par a nu avea sfârșit. Așa cum afirmă saloanele de masaj erotic sau tantric din București, senzațiile resimțite în timpul unui masaj chiar pot avea puterea de a te transpună într-o cu totul altă lume.

Recommended For You