Masajul tantric: o experienta sublima

Scopul masajului tantric este mult mai profund decat simpla eliberare sexuala. Masajul tantric nu este un simplu masaj erotic, ci se bazeaza pe convingerea ca o viata sexuala sanatoasa are numeroase beneficii atat pentru corp cat mai ales pentru spirit. Hindusii sustin chiar ideea de implinire si armonie prin cultivarea si educarea placerii fizice. Cu toate acestea, trebuie subliniat ca masajul tantric in sine nu are rolul de a conduce la orgasm ci de a stabili un grad de intimitate intre cei doi parteneri prin apropierea fizica si totodata de a destinde corpul pregatindu-l pentru acest moment de maxima intensitate.

Ce este un adevarat masaj tantric ?
Atingerea poate deschide poarta catre eternitate. Prin intermediul mangaierii, putem avea viziunea asupra vesniciei, a raiului. Tantra ne conduce la fuziunea dintre YIN si YANG, cele doua energii cosmice – energia masculina si energia feminina – combinandu-se si unindu-se armonios intr-o singura forta.
Un masaj tantric facut in Bucuresti, de un profesionist intr-ale masajului erotic, se va concentra atat pe partea de relaxare, cat si pe partea de stimulare sau de energizare.

 

Masajul tantric trebuie sa cuprinda atat tehnici de masaj efectuate cu fermitate, dar si miscari soft si senzuale. Fermitatea si profunzimea masajului sunt necesare, astfel incat sa se produca o relaxare completa a corpului si sa puna sangele in miscare. Si astfel energia Yang face loc manifestarii energiei Yin.

În masajul tantric, procesul are loc mai mult la nivel energetic decât fizic și nicidecum nu urmărește o excitație la nivelul organelor sexuale sau o ”finalizare”. Acest gen de masaj erotic generează un flux profund de energie, promovând conectarea pe mai multe nivele, între sexualitate, iubire și spiritualitate, precum și între cel ce oferă masajul și cel care îl primește. Așadar cel mai important lucru îl reprezintă conexiunea, cei doi parteneri fuzionând la nivel energetic. În momentul în care partenerii conștientizează acest lucru, masajul începe să curgă de la sine, putând să-i conducă pe cei doi dincolo de plăcerea fizică, sexuală, către o profundă vindecare la nivel energetic.

Masajul tantric se adreseaza intregului corp nu doar zonelor erogene si organelor sexuale, denumite simbolic Lingam (“sabie de lumina” sau “manunchi de raze”, in sanscrita) si Yoni (“spatiul sacru”).
Prin masajul tantric se poate realiza unirea energiei sexuale cu celelalte forme de energie, ce curg in fiinta noastra. Datorita blocajelor fizice, emotionale, mentale, energia sexuala nu se elibereaza in totalitate si complet in intreaga noastra fiinta. Energia sexuala este energia datatoare de viata, astfel fiind una dintre cele mai puternice forme de energie din Univers.

Scopul unei sedinte de masaj tantric este deschiderea tuturor canalelor, meridianelor, centrilor energetici, astfel incat sangele (implicit energia) sa poata curge liber, fara nici un blocaj, prin corp. Iar prin masajul organelor sexuale se pot elibera si vindeca rani si traume emotionale vechi.
Este gresita conceptia prin care doar barbatilor le este destinat masajul tantric. Si femeile pot experimenta aceasta traire sublima, indiferent ca terapeutul este barbat sau femeie.
Beneficiind de un masaj tantric, se pot debloca energii negative adanc ingropate si astfel poti experimenta cu adevarat placerea sublima si viata, in general.

 

Recommended For You