Cum sa ii oferi partenerului un masaj tantric

Daca sunteti dispusi sa experimentati ceva nou in cuplu ar trebui sa incercati masajul tantric. Este ceva absolut intim si va poate deconecta de la cotidian. De asemenea, va ajuta sa va intelegeti partenerul, va da incredere in voi si elimina banalul. Practic, va ajuta sa va reamintiti ca sunteti vii iar problemele de la locul de munca nu ar trebui sa intervina in viata de cuplu.

Masajul tantric nu e neaparat un masaj obisnuit ci unul care are ca scop obtinerea unor placeri senzuale fara a face sex. Nu trebuie sa ai obligatoriu cunostinte avansate pentru a il practica. E insa nevoie ca ambii parteneri sa aiba incredere in ceea ce fac si sa nu priveasca totul cu superficialitate, ca pe ceva impus. Daca se trece de aceasta bariera psihica, se pot face urmatorii pasi.

Pentru inceput trebuie sa creati o atmosfera intima prin lumini difuze, muzica in surdina si mirosuri aromate. Temperatura camerei trebuie sa fie confortabila pentru amandoi pentru ca va veti dezbraca. Nu trebuie sa existe nici un factor care sa va distraga atentia de le ceea ce faceti.

Se pot folosi uleiuri insa nu in exces. Multi specialisti spun ca nu are trebui folosite insa ramane la alegerea voastra. Ar trebui sa incepeti cu un masaj lent, fara presiune prea mare, pe spate. Mainile trebuie sa va alunece uniform pe trupul celuilalt. Trebuie sa purtati mereu un dialog cu partenerul pentru a va imbunatati miscarile. Intrebati-l ce ii place si ce nu din ceea ce faceti.

Incepeti apoi sa ii framantati usor muschii incordati. Nu foarte puternic dar nici prea incet. De asta trebuie sa comunicati mereu insa comunicarea trebuie sa se rezume strict la incercarea de a afla ce anume ii starneste celuilalt placere. Nu e nevoie sa vorbiti despre ce trebui cumparat din supermarket, de exemplu.

Daca aveti unghii, nu ezitati sa le folositi pentru a induce placerea. La fel puteti face si cu varfurile parului. Incercati sa faceti miscari lente, circulare sau fluide. Efectul va fi mult mai mare decat v-ati astepta. Mutati-va apoi pe maini, gat, fese si picioare, aplicand toate tehnicile amintite mai sus.

Insistati foarte multe pe zonele care starnesc apetitul sexual al partenerului dar nu ma refer la organele genitale. Amintesc ca rostul masajului tantric nu e acela de a obtine orgasmul. Puteti lua apoi o pauza de imbratisari dupa care sa incepeti o noua runda.

Recommended For You