Servicii de inchirieri auto atunci cand ai nevoie de transport

În lumea dinamică a călătoriilor și a mobilității, alegerea unui partener de încredere pentru serviciile de închirieri auto este crucială pentru o experiență sigură și confortabilă. În acest context,... Read more »

Cum se trateaza atacurile de panica, prin metode traditionale chinezesti, in viziunea lui Ovidiu Pescarasu

Atacurile de panica sunt din ce in ce mai frecvente, intr-o lume din ce in ce mai stressata si mai putin atenta la semnalele pe care le transmite propriul... Read more »

Săptămâna 5 – 11 noiembrie 2018 la Filarmonica „George Enescu”

Marți, 6 noiembrie 2018, ora 19, Ateneul Român, Sala mică Stagiunea de marți seara Andrei Stanciu – vioară Cristina Şarpe – vioară Emma Rotomeza – violă Adrian Vasile –... Read more »

SEO sau SEM – care este cea mai buna solutie pentru afacerea ta?

Daca esti unul dintre antreprenorii care au o afacere dezvoltata si in online cu siguranta ai auzit de instrumentele de optimizare si promovare care te ajuta sa transformi businessul... Read more »

Clasic e fantastic. Cum sa înțelegem muzica și baletul

Filarmonica „George Enescu” și Asociația Clasic fantastic anunță cel de al doilea titlu al stagiunii 2018-2019: Clasic e fantastic. Cum sa înțelegem muzica și baletul Timp de o oră,... Read more »

Violoncelistul Marin Cazacu și invitații săi încheie astăzi turneul Clasic la puterea a treia la ARCUB

O familie de muzicieni – Marin Cazacu – violoncel, Iulia Cazacu – vioară, Ştefan Cazacu – violoncel, Constanţa Cazacu – flaut – sau, cu alte cuvinte Cazacu String Trio,... Read more »

Deschiderea Stagiunii de marți seara 2018-2019. George Gershwin 120

George Gershwin (26 septembrie 1898, New York – 11 iulie 1937, Los Angeles/California) este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați muzicieni americani. Au trecut de la nașterea sa... Read more »

Teatrul Țăndărică are bagajele făcute

A venit toamna și s-a dat liber la… participări la festivaluri importante din țară și din străinătate. Teatrul de Animație Țăndărică participă în perioada 1 octombrie – 6 noiembrie... Read more »

Utilizarea manusilor chirurgicale in mediul sanitar

Se pot distinge cel putin trei motive pentru care personalul medical trebuie sa foloseasca manusi si halate medicale. Unul dintre aceste motive este acela, ca aceste manusi chirurgicale si... Read more »