Bere instant, de la o berarie “tiganeasca” daneza

Beraria “To Øl” intra in conul de lumina printr-o inventie inedita: berea instant, la plic. In parteneriat cu o companie de procesat hrana germana, cei de la To Øl au avut idea ingenioasa de a deshidrata berea.

In urma deshidratarii, apa si alcoolul se evapora, in urma savuroasei si spumoasei beri ramanand doar un amestec uscat de zahar, proteine, componente aromatice si cativa compusi cu gust amar.

Pentru a re-crea berea, este necesar sa se adauge apa si alcool “original” (adica vaporii de alcool obtinut in urma deshidratarii, trecuti in stare lichida prin racire).

Va intrebati ce utilitate ar putea avea aceasta jucarie? Daca vreti sa beti o bere la munte, dupa ce campati? Ar fi cam greu sa carati in spate cateva doze. Sau poate vreti sa beti berea favorita in avion. Pachetelul cu praful de bere instant trece de orice filtru de securitate al aeroportului, nu-i asa?

Beraria “To Øl” este o berarie “tiganeasca” (nomada, care nu are un spatiu propriu de productie) implicata deja in experimente de testare a diverse tipuri de drojdie si culturi de bacterii penru a da o aroma deosebita bauturilor pe care le creaza.

bere-instant

Recommended For You

About the Author: Crimson King